Etusivu
PSS
Nostajat
Uutiset
Valokuvia
Videot
Jäsenyys
Yhteystiedot
Historiaa
Voimanosto
Painonnosto
Voimanosto tulokset
Painonnosto tulokset
Yhdistyksen säännöt
Harjoitusvuorot
Harjoittelu
Linkit
Admin
Irene Korpinen Suomen mestariksi Salossa ( el 02.03.2014 )
2.3.2014,Salo

Irene Korpinen voimaili klassisen voimanoston Suomen mestariksi Salossa kisatuissa SM-kilpailuissa N20 -ikäluokan sarjassa 72 kg. Irenen punnitus kertoi nostajan painoksi 65,6 kg.

Kisa alkoi varmalla jalkakyykyn alkuraudalla 95 kiloa. Toiseen kunnostaan varma Irene pyysi suoraan ikäluokan uudet SE-painot 107,5 kg ja kun rautamäärä palautettiin hienon kyykyn jälkeen telineisiin näyttivät kaikki kolme tuomaria hyväksyvää valoa. Kolmannen kyykyn Korpinen jätti käyttämättä.

Penkkipunnerruksessa aloituspaino 60 kiloa nousi helposti, mutta tässä nostomuodossa kova korotus SE-painoon 67,5 kiloa ei tuottanut toivottua tulosta ja Irene säästi kolmannen yrityksen vaatiman energian maastanostoon.

Maastanoston alkupaino 110 kiloa vaikutti sarjapainolta, kympin korotus näytti kevyeltä sekin. Kolmanteen kuormattu 130 ei sitten suostunutkaan enää kohoamaan ja kisa päättyi 287,5 kilon uusiin N20-SE-lukuihin.

Videokooste Irenen nostoista:
http://www.youtube.com/watch?v=bI6yiuhMH3U&feature=youtu.be

Järjestelyissä oli jälleen toivomisen varaa, mutta kuten aina-rauhallinen valmentaja-huoltaja Markku Vahala totesi: tämä on harrasteurheilua ja on hienoa, että joku kisoja jaksaa järjestää.