Etusivu
PSS
Nostajat
Uutiset
Valokuvia
Videot
Jäsenyys
Yhteystiedot
Historiaa
Voimanosto
Painonnosto
Voimanosto tulokset
Painonnosto tulokset
Yhdistyksen säännöt
Harjoitusvuorot
Harjoittelu
Linkit
Admin
Tervetuloa Tikkurilan Kajastuksen sivuille

Uutiset

Mika Rantaselle SM-hopeaa el 21.11.2021
Kajastuksen vuosikokous 27.10.2021 el 06.10.2021
Kaksi SM-kultaa penkkipunnerruksessa el 25.09.2021
Salivuorot el 10.08.2021
Makkosen veljekset pisteille SM-kisoissa el 07.08.2021
Vierailijoita yhteensä 201875 jälkeen 2002-10-27 (tänään 22)

Yhteistyökumppanina:

Vakuutusasiat kuntoon tästä!


Tikkurilan Kajastus on vantaalainen, vuonna 1929 perustettu urheiluseura. 2000-luvulla Kajastus on keskittynyt painonnostoon ja voimanostoon. Jäsenistä noin viidennes on lisenssiurheilijoita, ja loput harrastavat voimailua muut kuin kilpailulavat mielessään.

Jäsenten tavoitteet harjoittelussa ovat erilaisia: jotkut tahtovat parantaa lihaskuntoa jaksaakseen paremmin päivittäisessä elämässä, toiset taas hamuavat lisää lihasvoimaa loistaakseen voimailulavoilla tai jonkin toisen lajin parissa. Erilaisista tavoitteista huolimatta seuran jäseniä yhdistää viehtymys voimaharjoitteluun, mikä onkin seuran näkyvintä toimintaa. Urheilutalon salille kerääntyy useana päivänä viikossa joukko tikalaisia, jotka erinäisin harjoittein pyrkivät kohti omia tavoitteitaan. Salilla vallitsee hyvä yhteishenki ja kannustava ilmapiiri, mikä takaa sen, että itsensä ylittäminen ja kehittyminen kohti omia tavoitteitaan on mahdollista.

Kajastuksen jäseneksi liittyäkseen ei tarvitse pystyä repimään täysikasvuista koivua juurineen maasta, tai kaatamaan linja-autoa paljain käsin. Kiinnostus voimaharjoitteluun riittää, olit sitten saliharjoittelun aloittamista suunnitteleva, tai jo kokenut salillakävijä. Kaikille harjoittelijoille on tarjolla osaavaa ohjausta, niin voimailun saloihin tutustuvalle vasta-alkajalle kuin jo kilpailevallekin painonnostajalle tai voimanostajalle.

Salilla on hyvät edellytykset vapailla painoilla suoritettavaan voimaharjoitteluun, sen sijaan listahittien rytmissä jumppaavia ryhmiä ei Kajastuksen treenivuoroilta tapaa. Hyvään levytankovalikoimaan sisältyy myös naisten painonnostotanko, mikä mahdollistaa naisnostajien kilpailunomaisen painonnostoharjoittelun.

Tervetuloa mukaan salille ja voimailuharrastuksen pariin!