Etusivu
PSS
Nostajat
Uutiset
Valokuvia
Videot
Jäsenyys
Yhteystiedot
Historiaa
Voimanosto
Painonnosto
Voimanosto tulokset
Painonnosto tulokset
Yhdistyksen säännöt
Harjoitusvuorot
Harjoittelu
Linkit
Admin
Markus Reijonen 7. MM-kisoissa ( el 27.06.2013 )
Suzdaissa, Venäjällä käytiin klassisen voimanoston MM-kilpailut 11.-16.6.2013. Kajastuksellakin oli pitkästä aikaa mies kilpailussa, Markus Reijonen.
Kisoissa mestaruudet jaettiin sub-junioreiden, junioreiden ja yleisessä sarjassa. Markus kilpaili junioriluokan (alle 23-v.) painoluokassa 105 kg ja sijoittui hienosti seitsemänneksi. Miehen oma raportti kisoista:

Olin 14.6. Venäjän Suzdalissa voimanoston MM-kisoissa. Kisat itsessään menivät todella hyvin: Kyykky 225 kg, penkki 150 kg ja mave 275 kg sekä YT 650 kg. Sijoituin sillä 7.
Toinen suomalainen nostaja nosti 6. 5 kg erolla minuun. Toinen nosto kyykyssä ja penkissä epäonnistui, mutten hoksannut sitä heti ja kolmannet korotukset jäivät sitten 2,5-5 kg liian pieniksi.
Mavessa ei olisi ollut grammaakaan varaa korottaa.
Matkalla Venäjä asetti pieniä haasteita kun kyyti ei saapunut hakemaan torstai-iltana kentältä kisapaikalle ja jouduin nukkumaan kisanvastaisen yön hotellissa Moskovassa. Unet jäi aika vähäisiksi, sillä saavuin hotellille myöhään illalla ja hotellihuoneessa räpsähti vartin välein valot ja telkkari sekunniksi päälle ja sammui sitten heti aina uudestaan.
Itse kisaan sai kuitenkin ladattua hurjat energiat päälle ja olen itse suoritukseen todella tyytyväinen. Tulokset ovat samat kuin SM-kisoissa, mutta nostin n. 1kg kevyempänä eli Wilksit on vähän kovemmat.

Terveisin, Markus Reijonen